Drulovićev debi protiv Javora, Borac ne posustaje

Izvor: RTS, 18.Okt.2015, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drulovićev debi protiv Javora, Borac ne posustaje

Crno-beli sa novim trenerom dočekuju Javor, meč na stadionu Partizana počinje u 19.00 časova, kada igraju i Jagodina i Radnik. Fudbaleri Borca savladali su u Čačku ekipu OFK Beograda sa 1:0, dok je Voždovac u Subotici nadigrao domaći Spartak - 2:0, u utakmicama 14. kola Superlige Srbije.

Fudbaleri Partizana, sa novim trenerom Ljubinkom Drulovićem pokušaće protiv Javora u 14. kolu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Superlige da prekinu loš niz od tri utakmice bez pobede na svom terenu. Ceh lošim rezultatima na domaćoj sceni platio je trener Zoran Milinković, pa su crno-beli dolaskom Drulovića, bivšeg šampiona Evrope sa omladincima Srbije, napravili rokadu na klupi uoči meča sa jednim od najprijatnijih iznenađenja ove sezone.
Drulović će se odmah suočiti sa dodatnim problemom jer su ključni igrači poput Živkovića i Umarua povređeni i neizvesni su za utakmicu u Humskoj.
Čačani ne pusustaju i osmom pobedom ove sezone učvrstili su se na drugom mestu prvenstvene tabele, pa su sa utakmicom više zadržali osam bodova zaostatka za vodećom Crvenom zvezdom.
Tim Nenada Lalatovića pokazao je da s pravom računa na sam vrh tabele i učešće na evropskoj sceni, a pravi ispit zrelosti predstoji mu sledećeg vikenda, kada gostuje kod lidera na stadionu Rajko Mitić.
Gol dovoljan za trijumf Čačani su postigli sredinom drugog poluvremena, nanevši "romantičarima" već 10. poraz.
Voždovac je takođe nastavio niz uspešnih rezultata. Sigurno je slavio u Subotici i probio se u sredinu tabele, dok je Spartak sedmim porazom ostao pri dnu.
U ostala dva meča Novi Pazar i Čukarički, odnosno Metalac i Mladost, odigrali su bez golova (0:0).
Rezultati:
Borac - OFK Beograd 1:0 (Vujaklija 65)
Metalac - Mladost 0:0
Novi Pazar - Čukarički 0:0
Spartak - Voždovac 0:2 (Asani 20, Stojanović 80)
Od 19 sati igraju Jagodina i Radnik Surdulica, kao i Partizan i Javor.
Odigrano u subotu: Vojvodina - Radnički Niš 0:2, Rad - Crvena zvezda 0:3.
Tabela: Crvena zvezda (-1) 35 bodova, Borac 27, Javor 23, Čukarički 22, Radnički 22, Partizan 21, Vojvodina (-1) 20, Novi Pazar 19, Voždovac 17, Mladost 16, Metalac 15, Rad 13, OFK Beograd 12, Spartak 11, Radnik 10, Jagodina 9.
Pogledaj vesti o: Jagodina,   Subotica

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vranjski zonaši uspešni

Izvor: OkRadio.rs, 19.Okt.2015, 12:26

U utakmicama 10. kola Zone Jug Vranjska Banja i Nebeski Anđeli ostvarili su pobede. Vranjska Banja je na svom terenu savladala ekipu Ropotova sa 1:0, dok je ekipa Nebeskih Anđela u Bujanovcu sa  5:1 pobedila BSK.   U Istom rangu takmičenja Morava iz Vladičinog Hana je na domaćem terenu pretrpela...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.