Drulović: Napašćemo Jagodninu, kraj sezona za Balažica

Izvor: Blic, 07.Nov.2015, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drulović: Napašćemo Jagodninu, kraj sezona za Balažica

Posle šamara na evro-sceni (Bilbao pobedio 5:1), fudbaleri Partizana okreću se obavezama u Superligi Srbije. Tim Ljubinka Drulović u 17. kolu očekuje gostovanje u Jagodini (nedelja 17 časovai). Crno-beli i ovoga puta imaju probleme sa povredama.

- Rezultat u Bilbau nije prijatan, ali bilo je i pozitivnih stvari. Mislim da su igrači pokazali napredak, a visok poraz je posledica individualnih grešaka. Igraćemo napadački u Jagodini, učinicemo sve da ugrozimo protivnički >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << gol. Moramo da dominiramo - rekao je Drulović.

Šef struke tima iz Humske ističe da je defanzivac Gregor Balažic najverovatnije završio sezonu zbog povrede prednjih ukrštenih ligamenata kolena.

- Sve ukazuje da je povreda teška, ali sačekaćemo mišljenja još nekoliko doktora. Prema prvim procenama očekuje ga pauza izmedu šest i osam meseci, kao u slučaju Miroslava Vulićevića. Abubakar je rovit i ne zna se da li će igrati - završio je Drulović.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Jagodina

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Drulović: Napašćemo Jagodninu, kraj sezone za Balažica

Izvor: Blic, 07.Nov.2015

Posle šamara na evro-sceni (Bilbao pobedio 5:1), fudbaleri Partizana okreću se obavezama u Superligi Srbije. Tim Ljubinka Drulovića u 17. kolu očekuje gostovanje u Jagodini (nedelja 17 časovai). Crno-beli i ovoga puta imaju probleme sa povredama...- Rezultat u Bilbau nije prijatan, ali bilo je i...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.