Drinčić ostaje, Smiljanić ne dolazi, Babović pod upitnikom

Izvor: MozzartSport.com, 01.Sep.2014, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drinčić ostaje, Smiljanić ne dolazi, Babović pod upitnikom

Veliki obrt u Humskoj – Nikola Drinčić će ostati u Partizanu još šest meseci. Vezista je bio blizu napuštanja kluba, ali je došlo do promene i 30-godišnjak će igrati za crno-bele i u Ligi Evrope ove jeseni, možda je i to uticalo na njegovu odluku.

Ipak, Partizan neće dovesti još jedno pojačanje na sredini terena koje se pominjalo ovih dana – Milana Smiljanića. Bivši kapiten će ipak ostati u turskom Genčlerbirligiju.

To nije i >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << poslednja vest iz Humske jer crno-beli pregovaraju sa Stefanom Babovićem o povratku veziste u klub u kojem je i ponikao. Ovog leta se pričalo o njegovom prelaskom u Kaljari, ali izgleda da od toga nema ništa i da će levonogi fudbaler i sledeće sezone igrati u Srbiji.

(FOTO: Starsport)
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Drinčić, verovatno, ostaje u Partizanu

Izvor: Mondo, 01.Sep.2014

Nikola Drinčić će verovatno ostati u Partizanu još šest meseci...Foto: MN Press..Obrt! Ako je uopšte i bilo zapleta...Partizan bi u finišu prelaznog roka mogao da dobije veliko pojačanje u vidu OSTANKA Nikole Drinčića, najboljeg fudbalera u prošloj sezoni. Povezane vestiDrinčić: Igrač sam...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.