Drezgić: Neverovatno, slušam svaku Željkovu reč

Izvor: B92, 22.Maj.2023, 23:18

Drezgić: Neverovatno, slušam svaku Željkovu reč

Mladi košarkaš Partizana Savo Drezgić govorio je posle debija za crno-bele u ABA ligi.

Drezgić je na nešto više od tri minuta do kraja meča protiv Studentskog centra ušao u igru i upisao nastup za crno-bele u regionalnoj ligi.

Član kadetskog tima Partizana na kraju je imao učinak od dva poena, dve asistencije i jednog skoka.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<


"Navijači su mi dali snagu, imao sam samopouzdanje. Biti deo ove ekipe je nešto neverovatno. Neverovatno je trenirati i provodoti dane sa njima. Veoma sam zhavalan na tim šansama"
, rekao je Drezgić.



"Željko je najveći trener u Evropi, svaku reč koji izgovori, ja ga slušam. Trudim se da sprovedem ono što traži i želim da napredujem što više",
rekao je Drezgić.

Za debi je dobio i čestitke od saigrača, ali i lepe reči od trenera crno-belih.

"Naravno, čestitali su mi. Mnogo sam im zahvalan, oni su me gurali, dali su mi podršku. bez njih ne bi bilo ovako", zaključio je Drezgić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.