Doužer: Kasno smo shvatili šta nam se dešava

Izvor: B92, 05.Jan.2024, 00:16

Doužer: Kasno smo shvatili šta nam se dešava

Košarkaši Partizana poraženi su u 19. kolu Evrolige u Beogradskoj areni od Crvene zvezde, 88:72.

Po završetku meča, košarkaš crno-belih Peri Doužer je rekao da su svi u ekipi razočarani pre svega zbog lošeg početka susreta.

"Težak poraz. Igrali su timski dobro, prekasno smo shvatili šta se dešava, ali bila je to ipak dobra utakmica za nas iz koje treba izvući pouke", kaže Doužer.

Na pitanje na čemu bi sada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << trebalo raditi pred naredne mečeve, izdvojio je igru u odbrani.

"Da, defanzivno. Imali smo mečeva sa dobrom odbranom, a navikli smo da imamo najbolju ofanzivu. Ako se pobrinemo pre svega za to, sve ostalo će biti na terenu u redu".

Smatra da ovo neće imati preteranog uticaja na nastavak sezone.

"Ovo je bio važan meč za nas, pre svega zbog rivalstva, bilo nam je bitno da pre svega mislimo na sebe. Na kraju, to je samo jedna utakmica, pobrinućemo se da se to ne pretvori u niz od dva ili tri poraza".

Ovoga puta, u Areni je bila drugačija atmosfera od one na koju je navikao.

"Uživao sam, istina, sada je ishod bio drugačiji, alki atmosfera je bila sjajna i za mene je ovo bilo veliko iskustvo. Sve to zbog tog uzbuđenja koji nose mečevi Zvezde i Partizana", zaključio je Doužer.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Evroliga,   Beogradska Arena,   Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.