Đukićeva prva pobeda sa Sportingom, sve je lakše sa Valijenteom!

Izvor: Sportske.net, 14.Jan.2020, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukićeva prva pobeda sa Sportingom, sve je lakše sa Valijenteom!

Posle startnog poraza, srpski stručnjak sada može da bude mnogo zadovoljniji.

Miroslav Đukić je nedavno u teškom trenutku preuzeo ekipu Sportinga iz Hihona, koja ima ambicije da se vrati u Primeru, ali koja je još uvek u donjem delu tabele.

Bivši trener Partizana doveden je da mogućnosti ekipe uskladi sa pomenutim ambicijama, a pre sedam dana je debitovao porazom u Saragosi od 2:0.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Večeras je u 23. kolu španske Segunde Sporting dočekao ekipu Elćea i posle velike borbe ipak je uspeo da trijumfuje rezultatom 1:0.

Gol odluke postignut je u samom finišu, u 87. minutu meča, a strelac je bio Manu Garsija.

Đukić je u startnu postavu uvrstio i Uroša Đurđevića u napadu i Marka Valijentea na poziciji štopera, igrače sa kojima je sarađivao i u Partizanu.

Đurđević nije opravdao očekivanja, ponovo se nije upisao u strelce i Đukić ga je u 81. minutu zamenio Vaskezom. Valijente nije igrao ni u Saragosi, niti na nekoliko prethodnih mečeva, večeras ga je Đukić vratio u startnu postavu i odbrana je odmah delovala sigurnije.

- Sporting Gijón  -  Elche CF Резултати Уживо

- Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.