Đukić: Ovde se niko nije naigrao fudbala

Izvor: Sportske.net, 13.Avg.2017, 21:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukić: "Ovde se niko nije naigrao fudbala"

Miroslav Đukić je bio veoma zadovoljan na konferenciji za novinare, pobeda je njegovom timu bila neophodna kako bi se tim konsolidovao pred veliku utakmicu protiv Videotona.

Trener Partizana Miroslav Đukić je na konferenciji za novinare nakon utakmice istakao da je njegov tim pobedio veoma jakog protivnika i da je ovo bila odlična uvertira za Videoton.

"Jedna veoma teška utakmica, protiv teškog protivnika. Vojvodina je tvrda i agresivna ekipa i ovde se niko >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nije naigrao niti je lako došao do pobede.

Srećan sam što smo uspeli da pobedimo i derbi rešimo u našu korist. Imali smo nekoliko dobrih prilika, njihov golman je bio odličan, ali na kraju smo zasluženo pobedili
", rekao je Đukić.

Sa druge strane, trener Vojvodine Nenad Vanić je rekao da je Partizan zahvaljujući prekidu došao do pobede.

"Partizan je imao inicijativu, naš golman je izvanredno reagovao u dve, tri situaicje. U drugom poluvremenu smo bili bolji, uspostavili smo ravnotežu, bili opasniji u nekim trenucima.

Partizan je bio opasan iz prekida i to su na kraju uspeli da pretvore u pobedu. Moramo da zaboravimo ovaj poraz, i da se okrenemo narednim mečevima
", istakao je Vanić.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đukić:Teško u NS, srećan sam zbog pobede u derbiju

Izvor: B92, 13.Avg.2017

Trener fudbalera Partizana Miroslav Djukić rekao je da je njegova ekipa zasluženo pobedila Vojvodinu i da je srećan zbog trijumfa. "Teško je igrati u Novom Sadu, a pogotovo pobediti i veoma sam srećan što smo uspeli i derbi rešili u svoju korist. Mislim da smo zasluženo pobedili", rekao je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.