Đukić: Još šaramo, ali tek će u Sloveniji biti ono pravo

Izvor: MozzartSport.com, 22.Jun.2017, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukić: Još šaramo, ali tek će u Sloveniji biti ono pravo

"Ovo je dobra lekcija koja je došla u pravo vreme da ako želimo da ponovimo uspeh Partizana moramo mnogo da radimo i da je to jedini put koji vodi do uspeha“, naveo je trener crno-belih

Partizan je prvi deo priprema na Zlatiboru završio sa dva poraza i bez postignutog gola. Crno-beli su u u četvrtak u drugoj proveri izgubili od Mladosti iz Lučana sa 1:0, a trener Miroslav Đukić nije imao mnogo razloga za zadovoljstvo, iako smatra da mogu i dobre stvari da se izvuku >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << iz poraza.

“Ne možemo da budemo zadovoljni ni igrom, ni kako smo izgledali kao ekipa. Ne želimo da služi kao izgovor, ali iza nas, a i ispred su teške pripreme. Sa druge strane ovo mora da nam posluži da uvidimo da ekipa mora da bude borbena, angažovana i da nećemo moći sa grbom da pobeđujemo. Ovo je dobra lekcija koja je došla u pravo vreme da ako želimo da ponovimo uspeh Partizana moramo mnogo da radimo i da je to jedini put koji vodi do uspeha“, rekao je Đukić novinarima posle meča u Lučanima.

Prema njegovom mišljenju, "ono pravo" bi tek trebalo da dođe tokom drugog dela priprema u Sloveniji.

“Dosta radimo na taktici, fali uigranost, ali i dosta igraća. Sa druge strane, dajemo šansu i mladim igračima da bismo videli šta mogu da nam daju. To nazovimo šarenilo. Ono nam sigurno odmaže rezultatski, ali u Sloveniji počinju prave probe gde neće biti mesta 'šaranju ekipe', već moramo da oformimo ekipu sa kojom ćemo igrati protiv Budućnosti.“ 

(FOTO: FK Partizan)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.