Derbi u Humskoj sudi najmlađi srpski arbitar (16h, TV B92)

Izvor: B92, 02.Mar.2021, 11:50

Derbi u Humskoj sudi najmlađi srpski arbitar (16h, TV B92)

U utorak je na programu derbi između Partizana i Vojvodine, a pravdu u Humskoj deliće najmlađi srpski sudija.

U pitanju je 27-godišnji Miloš Milanović iz Ćuprije, čiji će pomoćnici biti arbitri sa ogromnim međunarodnim iskustvom – Dalibor Đurđević i Milovan Ristić.

Milanović je u oktobru postao naš najmlađi međunarodni sudija kada je delegiran za četvrtog arbitra na prijateljskom meču između Holandije i Mekiska.

On je bio akter >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i poslednjeg "večitog" derbija, takođe kao četvrti sudija, a proteklog vikenda je delio pravdu u duelu između Metalca i TSC koji je završen bez golova.

Ove sezone je samo jednom sudio Partizanu, na gostovanju crno-belih Radničkom u Nišu gde su poraženi 1:0, a gde je pokazao tri žuta kartona.

Vojvodini je sudio čak četiri puta, sva četiri na gostovanjima – Voždovcu (3:1), Javoru (1:2), Radničkom (1:0), Spartaku (1:0) i Čukaričkom (3:3) gde je pokazao osam žutih uz jedan crveni karton, te svirao jedan penal.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.