Dante Egzum odzvanjalo Madridom VIDEO

Izvor: B92, 28.Apr.2023, 00:29

"Dante Egzum" odzvanjalo Madridom VIDEO

Košarkaš Partizana Danet Egzum pokidao je tetivu prilikom tuče u finišu meča sa Real Madridom.

Igrač Reala Geršon Jabusele divljački je nasrnuo na Egzuma i teže ga povredio, što je bilo jasno čim je Australijanac bio u nemogućnosti da sam izađe sa terena.

On je posle meča uz pomoć štaka napustio dvoranu i tek u Beogradu će se znati detaljno stanje njegove povrede, kao i koliko će odsustvovati.

Kada je napuštao Viznik centar, čekali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su ga navijači Partizana koji su skandirali njegovo ime i tako mu dali podršku.

Partizan je na kraju pobedio 95:80, poslednjih 100 sekundi meča nije odigrano, jer su svi igrači bili isključeni sem Rudija Fernandesa, pa pravilima meč nije mogao da se nastavi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dante Egzum napustio dvoranu na štakama, navijači ga aplauzom pozdravili

Izvor: Danas, 28.Apr.2023

Košarkaš Partizana Dante Egzum doživeo je prelom prsta na nozi nakon tuče sa Geršonom Jabuseleom u finišu drugog meča plej-of serije Evrolige u kojem igraju Real Madrid i Partizan.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.