Izvor: HotSport.rs, 16.Jan.2017, 00:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DŽIKIĆ: Dobili su nas zbog naših gluposti (VIDEO)

Danas je u prestonici Slovenije prekinuta serija od osam pobeda Partizana.
Crno-beli su igrali promenljivo, dosta je bilo grešaka u napadu i odbrani koje su ih koštale novog trijumfa.
Posle odličnog trećeg kvartala, tim Aleksandra Džikića je imao dobru zalihu pred završnicu, koju je prokockao.
– Ne bi bilo nezasluženo da smo mi pobedili, isto kao i u prvoj utakmici. Tamo je isto odlučeno, praktično u poslednjoj sekundi. Ovde smo mi u jednom momentu >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << imali devet razlike, vrlo brzo su nas stigli posle naših gluposti. Taj deo mi se nije svideo. Na kraju…imali smo otvorene šuteve, nismo pogodili, oni su pogodili, kazao je strateg Partizana.
Crno-beli će sledećeg vikenda, u subotu, nastaviti takmičenje u ABA ligi kada će na svom parketu snage odmeriti sa FMP-om, dok će u međuvremenu kod kuće igrati i protiv AEK-a u Ligi šampiona.
– Idemo dalje. Prekinuli smo taj kao niz što je verovatno sa jedne strane dobro. Nastavljamo da igramo ABA, igramo FIBA i idemo po svome. Čekamo igrače koji izlaze iz povreda pa ćemo da vidimo, dodao je Aleksandar Džikić.
(Izvor: YouTube/ABA liga j.t.d.)
The post DŽIKIĆ: Dobili su nas zbog naših gluposti (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

PRŠTALO NA KLUPI PARTIZANA: Džikić besneo na tajm-autu! Kritike za ‘Novicu ubicu’ (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 16.Jan.2017

Jedan detalj sa sinoćne utakmice u Ljubljani se posebno istakao, a viđen je tokom tajm-auta ekipe Partizana.. . Partizan je sinoć poražen od Olimpije i tako je upisao svoj četvrti poraz u ABA j.t.d. ligi, ali je i prekinuta serija trijumfa od 12 uzastopnih dobijenih utakmica u svim takmičenjima.. DŽIKIĆ:...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.