Izvor: HotSport.rs, 02.Jun.2015, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DV: Tamiš je ozbiljna ekipa, ne može sama da se dobije

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je da je zadovoljan pristupom svojih igrača i pobedom protiv Tamiša (82:50) u 13. kolu Superlige.

- Tamiš je napravio izvanredan uspeh plasmanom u srpsku ligu. To je jedan ozbiljan kolektiv koji godinama već sistematski radi, što daje rezultate i neku stabilnost. Partizan je sigurno jača ekipa od Tamiša, a mali problem ekipama koje nisu došle iz ABA >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << lige je sam ritam utakmica. Ali svima je problem, i nama, ali veći je njima – rekao je Vujošević posle utakmice.
Vujošević je dodao da je Tamiš kvalitetan protivnik, koji mora ozbiljno da se shvati.
- Oni su bolje počeli prvenstvo i cvršće su se držali nego sad, ali stižu ih posledice jakog ritma. Međutim, vrlo su ozbiljan sastav, protiv kog mora da se igra maksimalno angažovano. Oni sigurno neće sami da se dobiju – rekao je Vujošević i zahvalio se navijačima na podršci.
Mladi Petar Aranitović rekao je da je njegov tim zasluženo slavio.
- Želim da čestitam svojim saigračima i stručnom štabu na veoma bitnoj pobedi pred derbi koji nas očekuje u četvrtak. Odličan pristup od početka do kraja utakmice. Mislim da smo sasvim zasluženo pobedili – zaključio je Aranitović.
The post DV: Tamiš je ozbiljna ekipa, ne može sama da se dobije appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vujošević: "Ovakav ritam svima pravi problem"

Izvor: Sportske.net, 02.Jun.2015

Trener košarkaša Partizana NIS pohvalio je ekipi Tamiša nakon međusobnog duela dva tima u Pančevu i istakao da ritam u kojem se igra domaći šampionat predstavlja problem svim klubovima koji se takmiče u Superligi...Aktuelni šampion Srbije upisao je dvanaestu pobedu u Superligi na gostovanju...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.