DOVODIMO I PLEJA! Ostoja Mijailović raspalio maštu Gorbara

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2023, 21:05

DOVODIMO I PLEJA! Ostoja Mijailović raspalio maštu Gorbara

Crno-beli nisu odustali od još jednog pojačanja.

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović je u intervjuu za "Republiku" govorio o potencijalnim pojačanjima u tekućoj sezoni i "raspalio maštu" Grobara. Bruno Kaboklo je već opravdao očekivanja, a nije tajna da crno-beli već duže vreme traže plejmejkera.

- Jasno je meni da navijači žele da imamo 20 igrača na početku sezone, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali mi ne dovodimo igrače da budu samo broj. Na predlog trenera Obradovića i sportskog direktora Savića koji je stalno na tržištu, Upravni odbor na kraju odlučuje ko će doći u Partizan, zavisno od toga koliko košta neki igrač - rekao je Mijailović i intervjuu za "Republiku".

- Nismo ni centra želeli da dovodimo na silu. Čekali smo centra i dočekali, Kaboklo se pokazao da je onaj igrač koji nama treba. Mi smo na tržištu od početka sezone, ali ako ne nađemo što nama odgovara nećemo dovoditi samo da popunimo broj- dodao je prvi čovek Partizana.

Jogi Ferel je bio već viđen u redovima šampiona ABA lige, ali se situacija iskomplikovala.

- I dalje tražimo igrača na poziciji jedan. Prelazni rok i dalje traje. Ako uspemo da nađemo dovoljno kvalitetnog igrača, naći ćemo rešenje i probaćemo da ga dovedemo. Povećaćemo naš budžet koji smo u ovom trenutku i potrošili za ono što je projektovano, ali naći ćemo dodatni novac ako bude potrebno. Ako ne, završićemo sezonu sa postojećom ekipom - kaže Mijailović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.