DOBACIVAO JE PRVO LESORU, A POSLE ERUPCIJA: Jabusele u elementu posle pobede Reala (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2023, 00:05

DOBACIVAO JE PRVO LESORU, A POSLE ERUPCIJA: Jabusele u elementu posle pobede Reala (VIDEO)

Francuz u centru pažnje.

Košarkaši Partizana poraženi su u majstorici Evrolige od Real Madrida i neće igrati na fajnal-foru u Kaunasu. Nakon eliminacije jedan od najveselijih je bio suspendovani Geršon Jabusele. 

On je dobio suspenziju od pet mečeva nakon rvačkog zahvata na Danteu Egzumu u drugoj utakmici. Ipak, ni taj nesportski nije na njega mnogo uticao.

On je tokom šutiranja slobodnih bacanja Lesora na samom kraju utakmice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dobacivao zemljaku, da bi na kraju i bio najveseliji u slavlju.

A post shared by BasketNews (@basketnews)

Real Madrid će u polufinalu igrati protiv Barselone u Kaunasu na fajnal-foru.

BONUS  GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Vanja, supruga Novice Veličkovića
Pogledaj vesti o: Partizan,   Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Pogledajte kako je Jabusele slavio pobedu Reala nad Partizanom

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 11.Maj.2023

Ušao je Francuz na teren i rukama pokazivao na parket Zbpog onoga što je uradio Danteu Eksumu krajem druge utakmice četvrtfinalne serije Evrolige, košarkaš Reala Geršon Jabusele postao je omražen kod navijača Partizana! Francuz je zbog tog poteza dobio pet mečeva suspenzije, tri je odradio u...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.