DEBI IZ SNOVA: Šehović presrećan posle sjajne partije (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2018, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEBI IZ SNOVA: Šehović presrećan posle sjajne partije (FOTO)

Partizan slavio sa 3:0.

Partizan je protiv pljevaljskog Rudara skoro završio posao već u Nikšiću pošto je slavio u prvom meču prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Debi u zvaničnom meču dočekao je i 17. godišnji Zlatan Šehović kojeg je trener Miroslav Đukić odlučio da gurne u vatru pošto je momak iz omladinske škole Partizana počeo u startnoj postavi. Šehović je na to uzvratio odličnom igrom i asistencijom Sumi za drugi gol Partizana.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
JASAN I GLASAN: Rikardo posle prvog gola u Partizanu izgovorio samo jednu rečenicu

PONOVO U GRČKOJ: Bivši član Partizana ima novi klub (FOTO)

 - Presrećan sam pre svega zbog pobede ekipe jer smo zaslužili. Radili smo za to svih 90 minuta, igrali smo kao jedan. Moja asistencija je došla kao posledica doibrog timskog rada. Imao sam i jednu veliku šansu, nisam dao gol, ali će doći kad bude trebalo. Ništa još nije gotovo, ali mislim da će sve biti ok - rekao je Šehović.

Pre nekoliko dana u najavi utakmcie je Šehović rekao da je psihički spreman za debi. Posle punih tribina i igranja pred Grobarima, 17-godišnjak je bio prezadovoljan.

 - Za ovo sam se pripremao već osam godina u omladinskoj školi Partizana. Postojao je određeni pritisak, ali sam pokušao da to ostavim sa strane i da pokažem šta znam i umem i mislim da je kvalitet došao do izražaja - smatra Šehović.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.