Mandić: Pobeda na startu

Izvor: RTS, 06.Sep.2011, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mandić: Pobeda na startu

Rukometaš Partizana Vladimir Mandić izjavio je da je važno da crno-beli osvoje domaći Superkup i da tako počnu sezonu.

Prvak države Partizan i osvajač Kupa Srbije novosadska Vojvodina sredu u 18.00 odigraće meč Superkupa u Smederevu.

"Posle ulaska u Ligu šampiona treba da se okrenemo narednoj utakmici koju igramo u sredu u Smederevu. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Mislim da je veoma važno da pobedom u Superkupu počnemo sezonu", rekao je Mandić.

Trener Partizana Aleksandar Brković smatra da je u ovom trenutku meč sa Vojvodinom najvažniji.

"Superkup je naša sledeća najvažnija utakmica i tako se spremamo", rekao je Brković i dodao da su igrači još pod utiskom plasmana u Ligu šampiona.

Igrači Partizana imaće danas prvi trening posle dolaska iz Slovačke, gde su osvojili prvo mesto na kvalifikacionom turniru za Ligu šampiona.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RUKOMETAŠI PARTIZANA I VOŠE U BORBI ZA SUPERKUP

Izvor: Kurir, 06.Sep.2011

BEOGRAD - Rukometaš Partizana Vladimir Mandić ističe da je važno da "crno-beli" osvoje domaći Superkup i da tako počnu sezonu.

Nastavak na Kurir...

Mandić: Superkup je naša sledeća najvažnija utakmica

Izvor: Sportal.rs, 06.Sep.2011

Rukometaš Partizana Vladimir Mandić izjavio je da je važno da "crno-beli" osvoje domaći Superkup i da tako počnu sezonu.

Nastavak na Sportal.rs...

Brković: Potajno smo se nadali Ligi šampiona

Izvor: Blic, 06.Sep.2011

Članovi Uprave i rukometaši Partizana rekli su da još nisu svesni značaja plasmana crno-belih u Ligu šampiona, ali su priznali da su se pred početak sezone nadali takvom rezultatu..."Jedan od ciljeva uoči sezone bio je plasman u LŠ, ali smo to držali u tajnosti. Niko osim nas samih nije očekivao...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.