Izvor: HotSport.rs, 18.Avg.2016, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CRNO-BELI NA KOPAONIKU: Džikić sprema novi tim…

Košarkaši Partizana jutros su otputovali na Kopaonik, gde će otpočeti sa bazičnim delom priprema.

Trener crno-belih, Aleksandar Džikić, ulazi u novu sezonu sa znatno promenjenim igračkim kadrom u odnosu na prethodnu.
Ekipu su već ranije napustili Vilson, Džons, Vilijams, Murić, Milutinović, Veličković, Đumić i Cvetković. Međutim, angažovana su i pojačanja u vidu Amerikanaca Hačera i Robinsona, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << iskusnog plejmejkera Ratkovice, potencijalnog reprezentativca Bosne i Hercegovine Karahodžića, bivših centara Metalca i MZT-a Majstorovića i Lukovića, kao i reprezentativca Srbije Birčevića koji će se ekipi priključiti nakon završetka olimpijskog turnira u Riju.
Po povratku u Beograd, košarkaše srpskog vicešampiona očekuje nekoliko kontrolnih prijateljskih utakmica.
Kao što je od ranije poznato, klub iz Humske je bio prinuđen da odustane od planiranog nastupa u Eurokupu, pa se samo čeka i zvanična potvrda igranja u novoformiranoj FIBA Ligi šampiona.
Ono što svakako najviše zanima pristalice Partizana je može li Džikićeva četa da vrati klub na stare staze uspeha…
EDO MURIĆ: Nisam blokirao Partizan u BAT, ali… (FOTO)

Pripremio: Adam Turohan
The post CRNO-BELI NA KOPAONIKU: Džikić sprema novi tim… appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.