Brežančić: Remi sa Napretkom kao poraz

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Avg.2019, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brežančić: Remi sa Napretkom kao poraz

Odbrambeni fudbaler Partizana Rajko Brežančić kaže da je remi u Kruševcu protiv Napretka (2:2) ravan porazu.

Crno-beli su dva puta jurili vođstvo domaćina, strelac je bio i Brežančić, ali nisu imali snage za preokret u utakmici 4. kola Superlige Srbije.

"Nismo potcenili Napredak to je sigurno, a zašto nismo realizovali onoliki broj šansi to ćemo zajedno analizirati sa šefom i stručnim štabom. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << U jednom trenutku sam pomislio da igramo još dva dana da nećemo dati gol", rekao je Brežančić za klupski sajt.

Bivši internacionalac u Holandiji i Španiji priznaje da nema opravdanja za slabu partiju njegovog tima.

"Remi nam je toliko teško pao kao da je poraz. Šef nam je rekao u svlačionici da treba da nas je sramota i zaista se tako svi osećamo. Znali smo da utakmica sa Napretkom neće biti laka, nijednom ih poslednjih godina nismo pobedili sa strane, ali sada nema kukanja već glavu gore i ovo da nam bude pouk".

On je dodao da bi sigurno svoj gol menjao za tri boda Partizana u Kruševcu.

"Ako je trebao ovakav kiks da se desi nek se desi sad, težak remi, ali opomena za četvrtak pred tešku utakmicu u Turskoj".

Partizan u četvrtak igra u Malatiji revanš posle trijumfa 3:1 u prvom duelu u Humskoj.

"Ovo nas je dobro potreslo da se pripremimo što bolje, napravimo analizu , vidimo propuste i opravdamo poverenje navijača sa utakmice u Beogradu. Malatija nije laka ekipa, dobro će se pripremiti za revanš. Sledi ozbiljan rad pred put", zaključio je on.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vujačić: Velika lekcija pred Malatiju

Izvor: B92, 12.Avg.2019

Štoper Partizana Igor Vujačić nema odgovor na loš početak meča u Kruševcu što je koštalo crno-bele pobede...Partizan je remizirao 2:2 sa Napretkom nakon što je dva puta stizao vođstvo domaćina..."Dan je pametniji od večeri,pa tako sa ove distance mogu da kažem da nismo dobro ušli u meč,ali...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.