Božić: Trošili smo energiju na stizanje razlike

Izvor: TV Arena Sport, 23.Dec.2015, 23:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Božić: Trošili smo energiju na stizanje razlike

Trener Partizana, Petar Božić, rekao je da su ishitreni šutevi razlog poraza njegove ekipe u Skoplju.

Partizan je izgubio od MZT sa 82:78 u 16. kolu ABA lige i sada ima skor 6-10.

Crno-beli su u dva navrata prestizali dvocifrenu prednost rivala, ali ipak nisu imali snage da meč privedu kraju u svoju korist.

Znali smo da nas >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << čeka još jedna teška utakmica. I prethodnih godina smo ovde gubili ili dobijali u poslednjim trenucima. Nismo ušli u utakmicu kao što smo planirali. Dozvolili smo MZT-u da šutira odlično za tri poena i da povede. Mi smo mnogo energije potrošili na stizanje razlike. Kada smo uspeli da povedemo imali smo nekoliko ishitrenih šuteva i tako ispustili šansu za pobedu“, rekao je Božić.

Obezbedite naš paket na vreme i pratite vaša omiljena takmičenja.

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket
U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije.

Nastavak na TV Arena Sport...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.