Bolesni i desetkovani po šestu u nizu

Izvor: MozzartSport.com, 23.Dec.2016, 19:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bolesni i desetkovani po šestu u nizu

Partizan u subotu od 19 protiv MZT Skoplja...

Košarkaši Partizana poslednji meč u 2016. godini igraju pred svojim navijačima! U Beograd stiže ekipa MZT-a iz Skoplja. Uprkos povredama i virusu koji je i te kako uticao na sastav crno-belih, Parni valjak je tokom nedelje uspeo da savlada Zjelonu goru u Poljskoj, dok se u ABA ligi nalazi u seriji od pet uzastopnih pobeda.

U prvom meču ove sezone Partizan je savladao ovog rivala, ali pred sutrašnji >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << duel koji počinje u 19 časova, trener crno-belih Aleksandar Džikić upozorava:

"Gosti nisu onaj tim koji smo pobedili u prvom delu lige. Od tada je promenjeno nekoliko trenera, više igrača je došlo i otišlo. Praktično igramo prvi put protiv ovog njihovog sastava. Poznato je da imaju problema s povredama, ne znamo u kom sastavu će doći u Beograd, ali je sigurno da imaju spoljnu liniju koja mora da se poštuje, kao i njihov startni centarski par. U svakom slučaju, ne smemo ni jednog momenta da ih potcenimo, naročito ako se uzme u obzir naše zdravstveno stanje. Od ukupnog broja seniora (15 igrača) u ovom trenutku (dan pred utakmicu) imamo samo 10 na raspolaganju. U taj broj računam i Veličkovića koji je tek počeo da trenira", istakao je Džikić.

Plejmejker Partizana Vilijam Hečer ističe da će crno-beli ponovo pokušati da zaborave na probleme i pruže svoj maksimum.

"Znamo da nas očekuje teška utakmica, da će MZT dati sve od sebe i da će sigurno želeti da odigraju mnogo bolje nego u prvom delu sezone. Mi imamo određenih problema, ali kada počne utakmica, trudićemo se da ne razmišljamo o tome već isključivo o dešavanjima na terenu", poručio je Hečer.

Prodaja ulaznica za meč Partizan - MZT na blagajni dvorane "Aleksandar Nikolić" počinje u 16:00. Cena za tribine iznosi 300 dinara, dok je za parter potrebno izdvojiti 500 dinara.

(foto: Starsport)
Pogledaj vesti o: Partizan,   Parni Valjak u Beogradu

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džikić: "Ne smemo da potcenimo MZT"

Izvor: Sportske.net, 23.Dec.2016

Trener košarkaša Partizana Aleksandar Džikić rekao je da njegova ekipa nikako ne bi smela da potcenit MZT iz Skoplja i otkrio da još uvek ima ogromnih kadrovskih problema...Košarkaši Partizana NIS nastavljaju takmičenje u regionalnoj ligi duelom sa skopskim MZT-om koji su u drugom kolu tekuće...

Nastavak na Sportske.net...

SPORT NA TV: Džikićevi puleni jure nastavak uspešnog niza

Izvor: HotSport.rs, 24.Dec.2016, 09:45

Nema sumnje da će centralni događaj dana biti utakmica 15. kola ABA j.t.d. lige između Partizana i MZT-a iz Skoplja.. . Posle serije dobrih rezultata i pobeda, kako u FIBA Ligi šampiona, tako i u ABA j.t.d. ligi, Partizan u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’ dočekuje makedonskog predstavnika, koji...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.