Bivši reprezentativac na trening kampu Virtusa

Izvor: 011vodič.com, 15.Avg.2019, 23:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši reprezentativac na trening kampu Virtusa

Bivši reprezentativac Srbije Ivan Paunić u narednom periodu treniraće sa Virtusom iz Bolonje, prenose italijanski mediji.
Iskusni bek trenutno je bez angažmana, a u isčekivanju novog formu će održavati sa ekipom koju su ovog leta pojačali Miloš Teodosić i Stefan Marković.
Paunić je posle višemesečnog opravka od povrede proteklu sezonu završio u iranskom Čemidoru i bio je prvi strelac tima iz Teherana.
Tridesetdvogodišnji košarkaš karijeru je počeo u >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Partizanu, a igrao je još u Mega Bemaksu, Mornaru, Vojvodini, Ostendeu, Arisu, Nižnji Novgorodu, Virtusu, Azovmašu, Lagun Aru, Fuenlabradi, Astani, Budućnosti iz Podgorice i Tofašu.
Virtus će sledeće sezone učestvovati u Evrokupu, a uz Emporio Armani će biti glavni pretendent na titulu u prvenstvu Italije.


The post Bivši reprezentativac na trening kampu Virtusa appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.