Bilić: Vujošević pretio, pa napao sudiju

Izvor: Sportski Žurnal, 17.Dec.2012, 22:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bilić: Vujošević pretio, pa napao sudiju

Telefon Josipa Bilića, direktora ABA lige, u ranim popodnevnim časovima usijao se od poziva.
Naime, na zvaničnom sajtu regionalnog takmičenja oko 14 časova pojavila se vest da je trener Partizana mts, Duško Vujošević suspendovan zbog nesportskog ponašanja posle meča protiv Solnoka u Mađarskoj što je izazvalo ogromnu pažnju javnosti.
Svi koji su pozvali Bilića imali su isto pitanje – šta >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << se krije iza termina „nesportsko ponašanje”?
Duško Vujošević je prvo pretio, a zatim fizički napao sudiju Jovovića. To je uradio odmah posle utakmice, zbog čega je automatski suspendovan – odgovorio je Bilić.
Trofejni stručnjak sigurno neće voditi ekipu na sutrašnjem gostovanju Zadru, kao i za vikend kada Partizan igra u Novom Mestu. A, da li će uslediti još oštrija kazna znaće se u roku od sedam dana.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.