Bertansova kanonada sa povređenim prstom  7/8 trojke VIDEO

Izvor: B92, 04.Sep.2017, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bertansova kanonada sa povređenim prstom " 7/8 trojke VIDEO

Davis Bertans imao je fantastičan šuterski dan u trećem kolu Evrobasketa u Istanbulu, iako je u petak povredio prst šuterske ruke protiv Srbije.

Krilo Letonije pogodilo je sedam trojki iz osam pokušaja i bio jedan od ključnih igrača u pobedi nad Velikom Britanijom 97:92.

Bivši igrač Partizana, a sada uzdanica San Antonio Sparsa, bio je perfektan u prvom kvartalu (2/2), pa pogodio još dve u drugom, da bi potom sa tri brze trojke u trećem odveo Letoniju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na 84:58.

Čim ga je selektor Ajnars Bagackis izveo iz igre kako bi ga odmorio za derbi sa Rusijom u utorak, krenuo je strmoglav pad Letonaca.

Britanci se vraćaju u igru, prilaze na 90:95 dvadeset sekundi pre kraja uz posed nad loptom, ali ne uspevaju da preokrenu.

Bertans je meč završio sa ss poena, a osim njega opet je blistao Kristaps Porzingis sa 28 (11/17 iz igre) uz osam skokova.

Letonija ima skor 2-1 u Grupi D, dok su Britanci na 0-3 uoči duela sa Srbijom (utorak, 16h).
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Vesti" na Eurobasketu: Bertans namestio "praćku" (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 04.Sep.2017

Posle povrede koju je doživeo na meču protiv Srbije bivši igrač Partizana Davis Bertans je preskočio utakmicu protiv Belgije, ali je zato protiv Britanaca bio spreman da zatrpa koš rivala...Krilni igrač selekcije Letonije šutirao je za tri poena 7/8 , a zanimljivo je da nije uputio nijedan šut...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.