Bekali, šta si ono pričao,  brzo prođe 2000 godina?

Izvor: Sportske.net, 05.Avg.2015, 23:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bekali, šta si ono pričao, brzo prođe ''2000 godina''?

Prve pošalice na račun vlasnika Steaue Điđija Bekalija. Njegovim igračima sigurno nije do šale, jer će im džepovi od večeras biti znatno tanji.

Bukvalno od trenutka kada se saznalo da će rival Steaue biti Partizan, prvi čovek kluba iz Bukurešta se razmetao optimističkim izjavama, potcenjivačkim na račun Partizana.

Pre prvog meča u Bukureštu je imao dilemu kojim rezultatom će njegov >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tim da savlada šampiona Srbije, ''prizivao'' 2-0, tvrdeći da ne želi da bude ''general posle bitke'', već da svima unapred kaže kako će da bude.

Ni posle bukureštanskih 1-1, Bekali nije odustajao, konstatujući da su sada šanse Steaue 80:20 u odnosu na Partizan, uz opasku da crno-beli neće moći više da daju gol njegovoj ekipi ni da igraju 2000 godina.

Naravno, posle večerašnjih 4-2 za Partizan, rumunski mediji su odmah počeli da ga prozivaju i podsećaju na sve ove izjave.

Tako sport.ro donosi tekst pod naslovom:

''Prvih 2000 godina prošlo za sedam dana, Steaua primila 4 gola''.

Ali, na kraju, zar je sada i važno šta priča Điđi Bekali. Partizan ima preča posla u Evropi!

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.