Bata o Zvezdinom uspehu: Brzo menjate mišljenje

Izvor: Sportske.net, 09.Nov.2018, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bata o Zvezdinom uspehu: "Brzo menjate mišljenje"

Prokomentarisao je strateg Partizana na današnjoj konferenciji za medije uspeh koji je "večiti" rival ostvario početkom nedelje.

Jedno od pitanja koje je treneru Partizana Zoranu Mirkoviću postavljeno na konferenciji za medije pred duel sa Radnikom ticalo se uspeha "večitog" rivala.

Crvena zvezda je u utorak savladala Liverpul >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u 4. kolu grupne faze Lige šampiona, a Mirković je na tu temu rekao sledeće.

"Velika pobeda Zvezde u svakom slučaju. Ja bih vas samo podsetio kako smo skloni da brzo menjamo mišljenje. Pre par nedelja, kada je bila utakmica u Parizu i Liverpulu, pričana je jedna priča, a sada se priča druga", rekao je Mirković.

Crveno-beli su savladali Liverpul golovima Milana Pavkova i tako zabeležili prvi trijumf u Ligi šampiona. Mirković smatra da je na taj način i domaća liga dobila na težini.

"Veliki je uspeh Crvene zvezde i sigurno da cela naša liga dobija na težini sa tim", istakao je Bata.

Aktuelni šampion Srbije nakon četiri odigrane utakmice u Grupi C ima četiri osvojena boda i već je nadmašio učinak Partizana koji je dva puta učestvovao u grupnoj fazi elitnog takmičenja.

Crno-beli su u prethodna dva učešća u Ligi šampiona ukupno osvojili tri boda.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.