Bandalovski blizu prelaska u Dinamo iz Kijeva

Izvor: MozzartSport.com, 29.Sep.2016, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bandalovski blizu prelaska u Dinamo iz Kijeva

Tako tvrdi bugarski bTV

Otišao je iz Partizana, a ako je suditi po bugarskim natpisima Ivan Bandalovski mogao bi da igra za klub koji nastupa u Ligi šampiona. Naime, on je prema informacijama tamošnjeg bTV-a u pregovorima sa Dinamom iz Kijeva i ukoliko sve pođe po planu potpisaće ugovor.

Isti izvor kaže da je Ivan u Kijevu gde ugovara transfer.

Bandalovski ima 29 godina i slobodan je igrač što znači da bi mogao da obuče >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << dres velikana iz Kijeva uprkos tome što je prošao prelazni rok.

Prethodno se njegovo ime ovog desnog beka povezivalo sa Plovdivom i Liteksom, a ukoliko bude prešao u Dinamo biće to prilično dobar angažman za doskorašnjeg fudbalera Partizana.

(FOTO: Star sport)
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.