Arsovićeva i Stefanović osvojili Trofej Beograda u miksu

Izvor: KGsport.info, 08.Dec.2017, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arsovićeva i Stefanović osvojili Trofej Beograda u miksu

Internacionalno prvenstvo Beograda otvoreno je danas Trofejom Beograda u miksu, inače novoj olimpijskoj disciplini. Pobedu u miksu puškom shodno očekivanjima odneli su aktuelni evropski prvaci Andrea Arsović (Partizan) i Milutin Stefanović (Čika Mata).
Najbolji srpski miks puškom je gađajući po novim pravilima Svetske streljačke federacije ostvario izuzetan rezultat od 501,4 pogođenih krugova, što je za dva kruga više od zvaničnog svetskog rekorda u vlasništvu kineskog >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << miksa (499,8).
Drugo mesto sa čak deset krugova zaostatka u odnosu na srpski par zauzeo je tandem hrvatskog Dalmacijacementa (Marta Zeljković i Marin Cerina), a treći je bio miks slovenačkog Kovinara iz Ormoža (Urška Kuharić i Jan Simak).
– U finalu smo „ubili“ odlično ostvarenje, ali i solidnim rezultatom u kvalifikacijama možemo da budemo zadovoljni. Gađali smo bolje nego u Nju Delhiju, što je znak da napredujemo iz takmičenja u takmičenje. Verujem da ćemo tako i nastaviti. – izjavio je po završetku takmičenja Milutin Stefanović.
Internacionalno prvenstvo Beograda nastavlja se u subotu Trofejom Beograda u pojedinačnim disciplinama, dok je u nedelju na programu takmičenje za Veliku nagrada Beograda.
Foto: Streljački savez Srbije
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na KGsport.info...






Povezane vesti

Trijumf srpskih strelaca na "Trofeju Beograda"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Dec.2017

Aktuelni prvaci Evrope, srpski tandemi Andrea Arsović i Milutin Stefanović u gađanju puškom i pištoljaši Zorana Arunović i Damir Mikec trijumfovali su u kvalitetnoj konkurenciji Trofeja Beograda u miksu, novoj olimpijskoj disciplini, čime je otvoreno trodnevno Međunarodno prvenstvo Beograda....

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.