Antonov konačno u Humskoj: Došao sam po trofeje!

Izvor: MozzartSport.com, 30.Avg.2017, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Antonov konačno u Humskoj: Došao sam po trofeje!

„Jako bih voleo da nam se pridruži i Saša Zdjelar“, dodao supertalentovani levi bek

Konačno u Humskoj! Konačno ono što je Nemanja Antonov želeo od dana kada se pojavila mogućnost da pojača redove srpskog šampiona.

Supertalentovani levi bek u Humskoj, sa crno-belim šalom i brojem 33... Sve je završeno: član zlatne generacije sa Novog Zelanda trebalo bi da bude jedan od najznačajnijih članova Partizanovog defanzivnog reda u narednih godinu dana.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
On se će igrati u Humskoj kao pozajmljeni fudbaler Grashopersa. Crno-beli će, kao što smo pisali, moći da ga otkupe za 400.000 evra.

Prezadovoljan sam, znam šta se očekuje očekuje od mene. Znam gde sam došao i nadam se da ću opravdati očekivanja“, poručio je na promociji Nemanja Antonov.

Teške pregovore imao je Partizan sa čelnicima Grashopersa. Švajcarci su zatezali, ali su na kraju digli rampu. Najviše zahvaljujući tome što je Nemanja imao grozničavu želju da dođe u Humsku,

„Čim sam dobio informaciju da je Partizan zainteresovan za mene odmah sam hteo da dođem. Bilo je potrebno deset dana pregovora. Osnovni motiv je to što je Partizan veliki klub i što ovde želim da osvajam trofeje“.

Antonov je poručio da prati razvoj situacije oko mogućeg dolaska njegovog klasića Saše Zdjelara.

„Čuo sam da postoji mogućnost da dođe Zdjelar. Radovao bih se da se to desi.“

S obzirom da dolazi iz švajcarske lige, oodlično upoznat sa kvalitetima Jang Bojsa, prvog rivala crno-belih u Ligi Evrope.

„Upoznat sam sa kvalitetom Jang Bojsa. To je dobra ekipa koja se ne sme potceniti. Oni su domaćinska ekipa, igraju na veštačkoj travi“, dodao je Antonov.

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.