Anđelković pred derbi: Sve zavisi od naše igre

Izvor: Sportske.net, 13.Sep.2016, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anđelković pred derbi: "Sve zavisi od naše igre"

Fudbaler Crvene zvezde Dušan Anđelković smatra da će njegovi saigrači i on ostvariti pozitivan rezultat u predstojećem "večitom derbiju" ukoliko odigraju na svom nivou.

Šampion Srbije i lider na superligaškoj tabeli u subotu gostuje Partizanu u okviru 9. kola domaćeg šampionata. Obe ekipe u meč ulaze posle pobeda u prethodnom kolu s tim što se Crvena zvezda nalazi u mnogo boljoj formi i seriji dobrih rezultata.

"Zadovoljni smo urađenim, napravili >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << smo dobru uvertiru za derbi, nalazimo se u seriji pobeda tako da očekujemo da odigramo dobru utakmicu u subotu" kaže levi bek Crvene zvezde Dušan Anđelković.

Ekipa Miodraga Božovića već ima devet bodova više u odnosu na najvećeg rivala pa nema sumnje da fudbaleri Crvene zvezde mogu rasterećenije da uđu u utakmicu.

"Mislim da ćemo se dobro pripremiti za gostovanje Partizanu. Svima nam je taj meč u mislima i znamo koliko ta utakmica znači Crvenoj zvezdi i našim navijačima. Potrebno je da uđemo u duel jako od prvog minuta i da ispoštujemo dogovor iz svlačionice" dodaje Anđelković.

Crveno-beli su u prvom kolu remizirali sa Napretkom na domaćem terenu ali su potom nanizali sedam pobeda u Superligi što je još jedan od pokazatelja dobre forme iako ga Dušan Anđelković ne doživljava kao presudan za ishod "večitog derbija".

"Nama je važno što smo u seriji pobeda, što igramo dobro i dajemo dosta golova ali sa aspekta derbija to ne mora ništa da znači jer se radi o specifičnoj utakmici koja ne zavisi od pređašnjih rezultata" ističe Anđelković.

Levi bek crveno-belih kaže da Partizan ima kvalitetan tim i dobre pojedince na svim pozicijama ali ga protivnički tabor interesuje tek toliko koliko je potrebno za pripremu utakmice.

"Pokušaćemo da se bavimo isključivo sobom i da se mi što bolje pripremimo za ovu utakmicu jer verujem da zavisimo isključivo od sebe i da rezultat neće izostati ako damo svoj maksimum" zaključio je Anđelković.

Utakmica 9. kola Superlige Srbije u kojoj će se Partizan i Crvena zvezda sastati 152. put igra se u subotu od 18 časova na stadionu u Humskoj.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ANĐELKOVIĆ NAJAVLJUJE OFANZIVU OD PRVOG MINUTA: Svi mislimo samo na Partizan (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 13.Sep.2016

Sve misli fudbalske javnosti polako, ali sigurno, okreću se predstojećem ‘večitom’ derbiju između Partizana i Crvene zvezde.. . Pred ovaj duel levi bek crveno-belih Dušan Anđelković prenosi samopouzdanje koje deli sa saigračima četiri dana pred meč sa Partizanom u Humskoj.. – Nama je...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.