Izvor: MozzartSport.com, 09.Maj.2020, 13:44

Alekseju Nikoliću istekla pozajmica

Vraća se u Partizan

Završena je košarkaška sezona u Italiji. Epilog je – kao da se nije ni igralo. Nema šampiona, nema ispadanja...

Samim tim, završena je i misija Alekseja Nikolića u Trevizu. Bek Partizana je igrao u tom klubu kao pozajmljeni igrač. Kako je sezona okončana, tako je i on spakovao stvari i vraća se u Beograd.

Nikolić je u Trevizu ostvario prosečan >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << učinak od 10,6 poena, 4,8 asistencija i 3,5 skokova za 28,7 minuta po meču. Slovenački košarkaš ima ugovor sa srpskim klubom na još dve godine, ali će se tek videti da li će od naredne jeseni biti ponovo u sastavu Partizana ili će promeniti sredinu.

Pored Alekseja Nikolića tabor Treviza napustio je i Dejvid Logan, iskusni bek šuter, koji je beležio prosečan učinak od 14,6 poena po utakmici.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.