Alarm zvoni i u FSS, sprema se hitna sednica (video)

Izvor: Sportske.net, 29.Okt.2017, 22:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alarm zvoni i u FSS, sprema se hitna sednica (video)

Nedugo pošto se Crvena zvezda oglasila saopštenjem zbog dešavanja na utakmmici između Borca i Partizana, stigla je i informacija da će i FSS oštro reagovati.

Ako ste propustili, podsetićemo da je Partizan kao gost večeras slavio u Čačku sa 2:1, i to golom iz slobodnog udarca u 97. minutu susreta.

Strelac je bio Zoran Tošić, koji nekoliko minuta ranije nije iskoristio jedanaesterac >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za crno-bele.

Nije prošlo ni sat vremena od Tošićevog pobedonosnog gola, iz Crvene zvezde je stiglo oštro saopštenje koje možete da pročitate u prilogu, a u kojem se između ostalog ističe da Partizan ima sudijsku pomoć.

Tu se, očigledno, neće sve završiti, jer će prema večerašnjim informacijama i Fudbalski savez Srbije, možda već sutra reagovati i po ovom pitanju, iako je tamo ključno pitanje ovih dana ko će biti selektor reprezentacije Srbije.

Glavni sudija utakmice u Čačku Novica Anđelovski biće pod posebnom lupom, neizvesno je da li će i dalje ostati na listi superligaških arbitara.

Zanimljivo je da je ove sezone Anđelovski sudio Partizanu i u Humskoj protiv Napretka, kada su crno-beli golom Evertona, takođe u poslednjim minutima nadoknade vremena, izbegli poraz od Napretka (1:1).

--
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Nezasluženo u senci " Tošićevo remek-delo (VIDEO)

Izvor: B92, 30.Okt.2017, 10:05

Zoran Tošić u nedelju je od pokojnika postao pukovnik spasivši Partizan u Čačku, ali je njegovo remek-delo ostao u senci priče o sudijama. Tošić je po isteku nadoknade vremena, nakon višeminutnog guranja igrača u živom zidu i valjanja domaćina po terenu, posleo neobranjivu loptu uz desnu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.