Agent: Stankovića žele još dva kluba iz Serije A

Izvor: Sportal.rs, 15.Avg.2014, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Agent: Stankovića žele još dva kluba iz Serije A

Poznato je da je štoper Partizana Vojislav Stanković "na pragu" rimskog Lacija, a igračev menadžer Dušan Milojević otkrio je da su, pored "nebesko-plavih", još dva kluba iz Serije A zainteresovana za usluge njegovog klijenta.

- Lacio i Partizan su blizu dogovora, ali postoje još dva tima iz Serije A koji žele da dovedu Stankovića. Kada sakupimo sve ponude, odlučićemo koja je najbolja za nas. Nadam se da će se sve znati posle vikenda - izjavio je Milojević za italijanske medije.

(Tekst: Nemanja Banović, foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Stankovićev menadžer: "Javila se još dva kluba iz Serije A"

Izvor: Sportske.net, 15.Avg.2014

Štoper Partizana Vojislav Stanković sigurno će napustiti redove kluba iz Humske ali još uvek nije definitivno odlučeno da li će karijeru nastaviti u Laciju jer su se pojavile još dve ponude italijanskih klubova.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.