ABA: Neverovatni Marinković zapalio mrežice u Zadru

Izvor: N1 televizija, 14.Okt.2017, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA: Neverovatni Marinković "zapalio" mrežice u Zadru

Košarkaši Partizana pobedili su Zadar u dvorani "Krešimir Ćosić" rezultatom 104:97 i posle 4. kola imaju polovičan uičinak u regionalnoj ABA ligi.

Crno-beli su u grad na obali Jadranskog mora stigli samo tri dana posle katastrofalne igre i čak 111 primljenih poena.

Na krilima raspoloženog Vanje Marinkovića koji je odigrao najbolju utakmicu u dresu Partizana ikada crno-beli su od početka >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << utakmice imali prednost, a najvećih +14 bilo je u prvom delu treće četvrtine - 64:50.

Pored Marinkovića dobre partije, pre svega napadački, imali su Đoko Šalić i u trećoj četvrtini Mihajlo Andrić, kada je ubacio dve trojke.

Ekipa iz Humske, međšutim, ponovo nije znala dobijen meč da mirno privede kraju. Srećinom poslednjeg perioda srpski tim je vodio sa 90:78, ali je Zadar posle nesportske lične greške Šalića dva minuta pre kraja doao do 93:91.

AFTER 3/4: @kkzadar - @PartizanBC 66:74.

PHOTO GALLERY: https://t.co/A04eEwPKm3#ABALiga#ZADPARpic.twitter.com/p8da7Oi5e2

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.