Zovu ga iz Holandije zbog Parova da ga pitaju...

Izvor: Vesti-online.com, 09.Okt.2016, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zovu ga iz Holandije zbog "Parova" da ga pitaju...

Afera u vezi sa Željkom Stojanovićem i rijalitijem "Parovi" koja je uznemirila strane medije izgleda da i dalje ne jenjava i da se o stanju u rijalitiju, koji se završio pre nekoliko meseci, i dalje priča na zapadu.

Da je tako potvrđuje status bivšeg učesnika "Parova" Branislava Radonića Brendona, koji je otkrio da je dobio jedan poziv iz inostranstva.

"Iznenađen sam, da su mene po drugi put kontaktirali iz Holandije pitajući me da li su moja ljudska prava bila >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ugrožena dok sam boravio u rijalitiju "Parovi", da li sam žveo nehumano godinu dana lišen slobode, i da li je istina da sam spavao na podu u samicama, tj. izolacijama... Nisam ništa rekao, neću ništa da pričam jer rijaliti se završio, ne zanima me da se time bavim, to je bio moj odgovor. Zašto mene baš zovu?", naveo je Brendon u statusu.

Inače, Brendon je nedavno otkrio da on neće učestvovati u narednoj sezoni "Parova", tako da ga njegovi fanovi neće ponovo gledati u vili ovog šoua.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.