Izvor: Radio Slobodna Evropa, 09.Avg.2011, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vjenčanje 60 lejzbijskih parova na Tajvanu

Oko 60  lezbijskih parova stupiće u brak tokom kolektivne ceremonije vjenčanja na Tajvanu, gdje se udruženja homoseksualaca nadaju da će uskoro  biti legalizovani gej brakovi, navodi danas organizator ovog događaja. Do sada je prodato hiljadu ulaznica  za sve one koji žele da prisustvuju ceremoniji koja će biti održana  u Tajpeju krajem mjeseca. Očekuje se dolazak posjetilaca iz Kine, Tajlanda i SAD.  "Želimo da pokažemo javnosti da mnogi gej parovi ...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vjenčanje 60 lezbijskih parova

Izvor: Cafe.ba, 09.Avg.2011

Oko 60 lezbijskih parova stupiće u brak tokom kolektivne ceremonije vjenčanja na Tajvanu, gdje se udruženja homoseksualaca nadaju da će uskoro biti legalizovani gej brakovi, navodi danas organizator ovog događaja.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.