Uvek varnice: Devica ne podnosi Devicu, Ovan Blizance

Izvor: B92, 08.Feb.2018, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uvek varnice: Devica ne podnosi Devicu, Ovan Blizance

Neke horoskopske kombinacije stvorene su za ljubav, neke su idealne za prijateljstva. A ovi parovi bi bilo najbolje da se nikada ne sreću. Sa njima je uven tenzija do krova, a svađe su gotovo zagarantovane.

Ovan Oni ne shvataju da neko nešto ne može. A kada su sa Blizancima koji se stalno nešto nećkaju - oni su im trn u oku. Koče ih i ne mogu da stignu tako lako do cilja. Bik Bikovi teško mogu da razumeju Jarčeve. Blizanci Živahni, komunikativni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Bliznaci vrlo teško pronalaze zajednički jezik sa Ribama. Rak Puni ljubavi, nežni i osećajni Rakovi se nekada ne slažu sa temperamentnim Škorpijama. Lav Lav i Lav su nemoguća kombinacija. Toliko želje za pažnjom totalno iz remeti. Devica Ako Devica sretne drugu Devicu, nastaje haos. A Device to ne podnose. Vaga Ni jedan znak ne voli toliko poštenje kao Vaga. Sasvim suprotno od Ovna. To je jedan od razloga zašto se ti znaci ne podnose. Škorpija Vodolije izluđu Škorpije jer previše sanjare. Strelac Ne podnose dosadu i red, pa se nikako ne snalaze sa Rakovima i Devicama. Jarac Prevrtljive Vage nikada nisu dobar izbor za Jarčeve. Vodoija Bikovi, koji uvek ambiciozno prate sva pravila i imaju organizovan život, sanjarima u znaku Vodolije jako idu na živce. Ribe Kreativna i osećajna priroda Riba nikako ne trpi preglasnog i euforičnog Strelca.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Znakovi horoskopa koji se ne podnose

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Feb.2018

Neke horoskopske kombinacije stvorene su za ljubav, neke su idealne za prijateljstva. A ovi parovi bi bilo najbolje da se nikada ne sreću. Sa njima je uvijek tenzija do krova, a svađe su gotovo zagarantovane...Ovan..Oni ne shvataju da neko nešto ne može. A kada su sa Blizancima koji se stalno nešto...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.