SUPERLIGA (19. kolo): Prenosi, parovi, satnica

Izvor: Mondo, 27.Nov.2015, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUPERLIGA (19. kolo): Prenosi, parovi, satnica

Crvena zvezda protiv komšija, Partizan u Subotici.

Foto: MN Press

  Bez klasičnog derbija u 19. kolu Superlige, ali daleko od toga da nema zanimljivih utakmica.

Lider prvenstva, Crvena zvezda, igra protiv komšijskog Voždovca na svom stadionu i pokušaće da 16. uzastopnom pobedom stigne na samo jedan meč od klupskog rekorda iz 2001, koji je postavila ekipa pod vođstvom Slavoljuba >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Muslina, dok Partizan na krilimavelike pobede u Holandiji putuje u Suboticu, na duel sa poslednjeplasiranim Spartakom.

Crvena zvezda se u prvom delu sezone namučiča protiv Voždovca i tek preokretom došla do pobede 3:2. Jedan od strelaca za "zmajeve" u tom meču bio je sadašnji napadač crveno-belih Predrag Sikimić.

Ekipa Miodraga Božovića je, međutim, značajno podigra formu od te utakmice, izašla iz krize i apsolutni je favorit pred duel koji se igra u subotu od 13 časova.

Partizan ima priliku da protiv "fenjeraša" iz Subotice, konačno, veže nekoliko dobrih rezultata i povrati poljuljano samopouzdanje. Crno-bele očekuje loš teren Gradskog stadiona, međutim, posle preokreta i pobede protiv AZ Alkmara, kojom je ekipa Ljubinka Drulovića došla veoma blizu prezimljavanja u Evropi, ne bi smeli sebi da dozvole još jedan kiks na domaćoj sceni.

Vojvodina, koja je pobedom protiv Javora u Ivanjici nagovestila da se "budi", moraće protiv Mladosti da igra bez suspendovanog trenera Nenada Lalatovića na klupi.

Premijerni meč 19. kola igra se u Nišu, gde Radnički dočekuje Metalac.

SUPERLIGA, 19. kolo:

petak:

Radnički Niš - Metalac (18.00, TV Arena Sport 1)

subota:

Borac Čačak - Radnik (13.00)

Crvena zvezda - Voždovac (13.00, TV Arena Sport 5)

OFK Beograd - Čukarički (13.00)

Novi Pazar - Jagodina (13.00)

Rad - Javor (13.00)

Vojvodina - Mladost (15.00, RTV 1)

nedelja:

Spartak - Partizan (13.00, TV Arena Sport 3)

TABELA: Crvena zvezda 50, Čukarički 32, Borac 31, Partizan 29, Radnički Niš 28, Javor 26, Vojvodina 25, Mladost Lučani 24, Voždovac 22, Radnik 21, Novi Pazar 20, OFK Beograd 18, Metalac 18, Jagodina 15, Rad 14, Spartak 13.

*Spartaku su oduzeta četiri boda, međutim, ta odluka još nije zvanična.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Subotica

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.