Romansa traje dve godine, šest meseci i 25 dana

Izvor: Blic, 31.Okt.2008, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Romansa traje dve godine, šest meseci i 25 dana

Zaboravite na prvu bračnu krizu do koje dolazi, tvrde psiholozi, nakon sedam godina – novopečeni bračni parovi mnogo ranije bivaju suočeni sa prvom preprekom, piše Dejli Mejl.

Romantika prosečnog para umre nakon svega dve godine, šest meseci i 25 dana od stajanja na ludi kamen, tvrde rezultati istraživanja onlajn kompanije onepoll.com.

Nakon ove vremenske tačke, romantika je bar bolesna, ako ne mrtva, jer se muževi više trude da budu uredni nego romantični, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dok žene prestaju da se ulepšavaju za svog izabranika.

Do treće godišnjice braka, 83 odsto parova više i ne slavi dan venčanja, pokazuju rezultati istraživanja sprovedeni među 5.000 supružnika.

Sedam od deset muškaraca priznalo je da im je toliko opušteno sa njihovim ženama da često ostavljaju čarape, pantalone i prljav veš svuda po kući. Čak 79 odsto muževa priznalo je da više ne spuštaju dasku na WC šolji, a dve trećine žena izjavilo je da se više ne trude da budu lepo obučene, dok je 54 odsto čak prestalo da se šminka.

Tokom prvih meseci brak, 83 odsto parova držalo se za ruke tokom šetnje, a nakon deset godina samo 38 odsto. Zabrinjavajućih 60 odsto parova nisu izašli na romantičnu večeru otkako su se venčali.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.