Razočarenje: Puklo najveće prijateljstvo u Parovima!

Izvor: Svet plus, 22.Jan.2017, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razočarenje: Puklo najveće prijateljstvo u Parovima!

U rijalitiju Parovi razvila su se neka prijateljstva, što je sasvim normalno, ali jedno od njih sinoć je puklo nakon velike svađe!

Bivše učesnice rijalitija Snajke, Teodora Radojičić i Aleksandra Subotić, u vilu Parova ušle su kao najbolje drugarice, čak "sestre" kako su se same nazivale. Međutim, to više nije slučaj. Naime, sinoć je došlo do sukoba između njih dve, jer je Teodora saznala da je Aleksandra ogovarala iza leđa, zbog čega se sukobila sa njom. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Ona joj je rekla kako je uvek stajala u njenu zaštitu, ali joj se to nikad nije isplatilo i da su ljudi počeli da je mrze i pljuju zbog toga što se druži sa njom. Aleksandra je pokušala da se opravda i da je urazumi, ali Teodora je ostala dosledna svojoj odluci da je prijateljstvo među njima gotovo. 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.