Proziva druge da se pokrije: Uroš Ćertić je biseks!?

Izvor: Scandal.rs, 30.Okt.2015, 23:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Proziva druge da se pokrije: Uroš Ćertić je biseks!?

Sve češće učesnici rijalitija “Parovi” prozivaju Uroša Ćertića da nije heteroseksualac. Naime, kaskader je večeras krenuo ponovo da proziva Zmaja od Šipova da je gej, što ga je isprovociralo i ponovo je zbog vikanja završio u izolaciji.

Međutim, potom je Miljana Kulić prozvala Uroša da je on zapravo biseksualac, a da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << lažno predstavlja.

“Ti verovatno imaš devojku i dečka sa strane. Plus si mazohista i sadista”, rekla mu je Miljana.

Kasnije je i Čupo Kalač izneo sumnju da je Uroš gej i da zato možda proziva ostale učesnike da bi sebe pokrio.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Proziva druge da se pokrije: Uroš Ćertić je biseks!?

Izvor: Svet, 30.Okt.2015

Sve češće učesnici rijalitija “Parovi” prozivaju Uroša Ćertića da nije heteroseksualac. Naime, kaskader je večeras krenuo ponovo da proziva Zmaja od Šipova da je gej, što ga je isprovociralo i ponovo je zbog vikanja završio u izolaciji.. Međutim, potom je Miljana Kulić prozvala Uroša...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.