Promenila mišljenje: Ona ipak ulazi u Parove! FOTO

Izvor: Svet plus, 23.Dec.2016, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promenila mišljenje: Ona ipak ulazi u Parove! FOTO

Nova sezona rijalitija Parovi počinje u nedelju u 23 sata, a još jedna dobro poznata učesnica objavila je da ulazi u vilu, iako je prethodno rekla da je nećemo gledati!

Ludilo već počinje, to je pravi način da se opiše stanje koje vlada pred početak pete sezone Parova. Ono što se postavlja kao najveće pitanje jeste ko će se sve naći u vili. Dok su neki, poput Dalile Moreno, potvrdili ulazak, za druge se još nagađa. Ipak, jedna bivša učesnica, koja je pre >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << par dana izjavila da se neće naći u vili, otkrila je danas da je ipak promenila mišljenje. U pitanju je Miljana Kulić, koja se danas obratila svojim fanovima na fejsbuku i rekla da je postigla dogovor sa produkcijom, te da ipak ulazi u luksuznu vilu.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.