Poznati parovi koji su se tajno venčali

Izvor: Svet, 11.Avg.2015, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznati parovi koji su se tajno venčali

Poznati parovi pokušavaju na razne načine da sakriju najintimnije detalje svojih venčanja, ali do većine mediji nekako stignu.
Ipak, na ovoj listi nalaze se venčanja poznatih o kojima baš i ne znamo mnogo, jer su slavne ličnosti uspele da to sakriju od nas.
Dženifer Aniston i Džastin Teru
Nakon tri godine vereničkog staža, Dženifer i Džastin iznenadili su i svoje goste, prvo pozivajući ih na rođendansko slavlje, gde su im otkrili da je to ustvari slavlje povodom njihovog venčanja. Još uvek nismo videli kako je par izgledao na venčanju.
Koji se još poznati par tajno venčano potražite na portalu Lepota i zdravlje.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Poznati parovi koji su se tajno venčali

Izvor: Scandal.rs, 11.Avg.2015

Poznati parovi pokušavaju na razne načine da sakriju najintimnije detalje svojih venčanja, ali do većine mediji nekako stignu...Ipak, na ovoj listi nalaze se venčanja poznatih o kojima baš i ne znamo mnogo, jer su slavne ličnosti uspele da to sakriju od nas...Dženifer Aniston i Džastin Teru..Nakon...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.