Parovi: Zorica održala lekciju Gasttozzu!

Izvor: Svet plus, 13.Jul.2016, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parovi: Zorica održala lekciju Gasttozzu!

Sinoć je u rijalitiju Parovi Zorica Dukić održala lekciju svom dečku Nenadu Marinkoviću Gasttozzu kako bi prestao da radi stvari koje je nerviraju!

Sinoć nakon lažnog izbacivanja u Parovima, učesnici su nastavili sa svojim normalnim aktivnostima, a Zorica i Gasttozz su odlučilo da sede u dvorištu sa ostalim učesnicima, pa su se dotakli i svađa koje su često imali u poslednje vreme, od kojih je jedna od njih završila i u stranim medijima. Naime, Zorica je zamerila >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Gasttozzu zbog njegovog ponašanja u emisijama koje imaju u okviru rijalitija:"Ja ne znam šta se ti meni mešaš svaki put kad ja govorim! Ja namerno izazivam Marka, pa ga pustim da priča, pa ga ponovo izazivam, ja ne znam šta se ti mešaš da bi onda ti jeo go*na i pričao sra*a". Nenad je smireno rekao da on to radi samo kako ne bi došlo do većeg konflikta, a onda je odlučio da pokrene novu temu. Da li će poslušati svoju devojku i pustiti je da sama raspravi šta ima sa ostalim učesnicima, ostaje nam da vidimo.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.