Parovi: Umalo tuča zbog velikih grudi

Izvor: Dzungla.org, 02.Mar.2012, 10:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parovi: Umalo tuča zbog velikih grudi

Na žurci u rijalitiju „Parovi“ svi navalili na gošću sa velikim grudima, dečko pevačice Bucke skočio da je bije
Devojka koja je dovela atmosferu do usijanja

Gotovo svi učesnici rijalitija „Parovi“ koji gledamo na Hepi telviziji glasno su komentarisali devojku koja se pojavila na žurci i koja je sve plenila zanosnim oblinama.
- Ima prave grudi – povikala je Alka.
Mlada devojka, >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << ima osamnaest – hvalila je Ceca Kitić.
Muškarci su obletali oko prsate devojke, polivali je vodom, skakali u bazen. Onda je Darko, koji je popio malo više nastavio da se šali, da se ćuška sa njom, zbog čega ga je ona, sve u šali gurnula, a on pao. Pad ga je iziritirao, pa je skočio na devojku i počeo da je vređa:
Strahinja Mladenović je skočio da brani devojku, balansirajući između Darka i gošći. Situacija se brzo sredila, svi su poskakali u bazen.
Alka Vuica je komentarisala:
- Ti dečki, što se lože na velike grudi, njih majka nije dojila. Zato su takvi. I skaču kad vide velike grudi.
(Izvor: Novosti)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.