Parovi: Šta se guziš tamo po bazenu?

Izvor: Poznati.info, 21.Jan.2012, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parovi: Šta se guziš tamo po bazenu?

Devojke u rijalitiju “Parovi“ koriste svaku priliku da se razgolite i igraju u bazenu. Dovoljna im je samo dobra muzika i devojke skaču! Tako su se Martina, Dea i Ana skinule u kupaće kostime i zaigrale. Okretale su se, savijale, izvijale kukovima, mamile uzdahe muškarac!

Mihail Mijingo podržavao je svoju dragu Martinu Rajić, a čak je prišao i poljubio je. “Nemam zamerki na njeno ponašanje.”- rekao je Miša. Peđi D Boju takođe nije smetalo što je đuskala >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << njegova partnerka Ana, a bivša partnerka Džimija Barke. Ali, Marko Miljković je poludeo: “To što radiš jako je ružno! Šta se guziš tamo po bazenu? Ne volim da moja devojka to radi! Odvratno je!”

Dea Tošić

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.