Parovi: Sonja na ivici nervnog sloma

Izvor: Dzungla.org, 30.Jan.2012, 22:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parovi: Sonja na ivici nervnog sloma

Devojka Nikole Paunovića, u rijalitiju „Parovi“, na Hepi televiziji, na ivici nervnog sloma

Sonja Marković, devojka Nikole Paunovića, nije regaovala kad je on ljubio neku devojku u bazenu, kad je spavao u krevetu sa Mirelom, devojkom iz naroda, samo je ćutala.
- Svaka ti čast kako si mirna – rekla joj je Sonja Kocić.
- Nema svoje ja ovde, izgubila je samopoštovanje! Voleo bih da reaguje, da me opsujem da vidim da smo par – rekao je Nikola Paunović. >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org <<
A, onda je Sonja pukla i legla u krevet.
Ne mogu više. Kako li izgledam napolju ljudima. Pitaju se, gde mi je samopoštovanje. Ne znam zašto je ovde sve tako. Osećam se loše. Kao da sam sama, kao da nismo par. Ni ne ležemo zajedno, jer on ostaje po celu noć da se zeza sa ostalima koji ne spavaju.
- Nikola, molim te da legnemo zajedno, da osetim da smo par – rekla mu je Sonja.
- Večeras ne mogu, biće žurka, ali možemo sutra da pričamo – bio je osion.
Ona se složila da to bude sutra i poljubila ga.
Svi u kući su primetili da Sonja mnogo pati zbog Nikolinog neozbiljnog ponašanja, a on sve daje od sebe da je kazni što je igrala sa konobarom Vladom. U jednom trenutku čak je napao da je u kombinaciji sa Strahinjom Mladenovićem, ali se brzo izvinio rekavši:
- Ispao sam papak, znam.
(Izvor: Novosti)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.