Parovi: Slađana Petrušić žestoko izvređala Vesnu Rivas!

Izvor: Svet plus, 05.Feb.2017, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parovi: Slađana Petrušić žestoko izvređala Vesnu Rivas!

U rijalitiju Parovi uvek ima tenzije, a danas se za nju pobrinula Slađana Petrušić, koja je žestoko izvređala Vesnu Rivas!

Sukob između Slađane Petrušić i Vesne Rivas traje već danima, a danas se nastavio. Naime, dok su svi sedeli u dvorištu kuće, Vesna je počela da ogovara svoju cimerku iz vile Parova, što se njoj nije dopalo:"Koliko si ti kvarna osoba, ja to nikada do sad nisam videla, pusti me na miru više, budi čovek. Ljubomorna si na mlađe od sebe, kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << te nije sramota, samo ogovaraš alapačo jedna. Molim sve da nađu Vesni nekog zagondžiju da je malo smiri" rekla joj je ona. Ipak, Vesna nije želela ništa da joj odgovori, pa se na tome rasprava i završila, za sad.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.