Parovi: Saška Karan razbila jaje Jeleni o glavu!

Izvor: Vesti-online.com, 04.Sep.2015, 10:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parovi: Saška Karan razbila jaje Jeleni o glavu!

Dan pošto je Maja Nikolić ispolivala Staniju Dobrojević na Farmi, Saška Karan je olupala jaje o glavu Jelene Golubović u Parovima.

Produkcija rijalitija ukućanima je pustila snimak na kom se vidi kako je Saška Karan "razbila jaje", a čim se prilog završio, Jelena je ustala i čašu sa pićem prosula Saški u lice.

Nastala je opšta frka, tokom koje su se rediteljka i pevačica "vijale" i polivale po kući, dok su ostali ukućani sedeli i gledali >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << šou, na šta je reagovala pevačica Mira Škorić.

"Ja sam u šoku! Svi vi nazovi frajeri sedite i ne pokušavate da ih razdvojite. Ovo rijaliti?! Ovo je, bre, bruka i sramota".

Produkcija je novčano kaznila Jelenu i Sašku - Jeleni se oduzima 150 evra honorara, Saški 300.

Pogledajte šta kaže jedan iskusni takmičar, šta nedostaje ovom šou ...
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić,   Farma

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.