Parovi: Ružica spasila Zorici život! Ljubica pala u nesvest VIDEO

Izvor: Svet plus, 13.Jul.2016, 10:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parovi: Ružica spasila Zorici život! Ljubica pala u nesvest VIDEO

U rijalitiju Parovi veoma je napata atmosfera, te sve češće dolazi do fizičkih sukoba, koji se umalo nisu završili i kobno.

Zmaj od Šipova nedavno je u toku svađe sa Zoricom Dukić nasrnuo na nju nožem kako bi je isekao, ali je srećom Ružica jedina bila u Parovima pribrana, te ga je savladala i otela mu nož iz ruke. Takođe, sinoć su se sukobile Goca i Ljubica, nakon čega je moralo da reaguje i obezbeđenje. Naime, Goca je udarila Ljubicu, nakon čega je mlada učesnica Maldiva pala u nesvest. Tenzija u rijalitiju je sve veća, a ukoliko se uskoro ne završi, moglo bi da dođe i do ozbiljnijih povređivanja među takmičarima.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.