Parovi: Mladen nasrnuo na Jelenu Krunić, produkcija prekinula program! VIDEO

Izvor: Svet plus, 30.Apr.2016, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parovi: Mladen nasrnuo na Jelenu Krunić, produkcija prekinula program! VIDEO

U rijalitiju Parovi ponovo je došlo do fizičkog nasilja, kada je Mladen Vuletić nasrnuo na Jelenu Krunić i to stolicom, a produkcija je morala da prekine program.

U rijaliti programu Parovi fizičko nasilje je strogo zabranjeno, ali se očigledno itekako toleriše. Skoro svakodnevno smo svedoci nasilja koje se dešava u vili, a sada smo, barem na kratko, mogli da vidimo kako Mladen Vuletić juri Jelenu Krunić kako bi je udario stolicom. Mladen je bio iziritiran Jeleninim >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << ponašanjem, jer je ona njemu prišla sa leđa, sa namerom da ga udari metalnom vazom. Naravno, produkcija je u tim trenucima prekidala program.

Podsetimo, Jelena Krunić se nedavno vratila u vilu Parova i to treći put.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.